Languages

User login


Núvol de Bellvitge


 

www.hospitaletwireless.org

Ja fa temps que un grup de gent, de L´Hospitalet de Llobregat, estem tirant endavant el projecte de construir una xarxa lliure a la nostra ciutat. Si ens vols conèixer o contactar amb nosaltres pots fer una ullada a la nostra web: www.hospitaletwireless.org Tambe, si ho vols, pots contactar amb el responsable del node, o be via la llista d'usuaris o el propi forum de guifi.net. Sigui com sigui, Benvingut i fem xarxa, lliure, oberta i neutra, ésclar ;) 

      
LLista de les zones del Barcelones: guifi-barcelones:
https://llistes.guifi.net/sympa/info/guifi-barcelones

ALTRE INFORMACIÒ:

Recomanacions noms nodes, radios, etc:

Per tal de mantenir una mica de coherencia en com anomen els nodes, radios, enllaços, etc, tots plegats, us subgerim el seguent format:

- Nom dels nodes: HW-NomCarrer   ... tot posant les inicials en majúscules. Tambe podeu anomenar-ho amb la cruilla entre dos carrers, etc. A la nova versió de la web, que es mes permisiva amb els noms, es interesant afegir, al nom del carrer, el número, per tal de fer-ho mes localitzable, quan veiem els ssid de la radio wireless. En el format de nom curt, utilizar el mateix criteri, pero simplificant o resumint una mica el no si es que este es masa extens, si no millor deixar-ho igual. Per exemple per simplificar el nom es pot fer suprimint les vocals, a excepciò de si hi ha una al principi del nom del carrer.

- Nom de les radios: HWnomcarrerXX     ... tot, a excepcio del prefix "HW", en minúscules. XX serà Rd1 per una radio que fa de client (això la web ja ho fa de forma automàtica y STn (on n es el numero de trasto, el primer ST1) si es tracte d'un node troncal o d'enllaç (quan es fan un mínim de dos enllaços en aquest node). Per exemple per simplificar el nom es pot fer suprimint les vocals, a excepciò de si hi ha una al principi del nom del carrer.

A la nova versio de la web ja no hi ha problemes per posar numeros pel mig amb la qual cosa el nomcarrer es recomenable que inclogui el numero del carrer. Un exemple de nom de node i radio respectivament podrien ser: HW-Llança120 i HWllança120ST1. S'ha de procurar no ser masa extens amb els noms de carrer i si son masa llargs posar-ho de forma simple pero comprensible.

- SSID (de les radios):
Si es una radio d'enllaç > SSID: LHw-nomcarrer-nodeenllaçat ... aixi es pot reconexer la radio pel ssid (que es el nom que es veu quan busquem on conectar-nos ;)
Si no es un radio per donar covertura > SSID: LHw-nomcarrer-nomcovertura ... on nom covertura pot ser omni, sectorsud ... etc, per que sigui descriptiu. En aquest cas es tractaria d'antenes per conectar clients i que donen covertura de x graus cap a una direcio o en 360 graus si es una omni. El nom es important per identificar-los.
Si es un node client: > SSID: LHW-nomcarrer (per seguir un criteri a l´hora de donar noms tot i que no es important de cara a conectar).

Gracies per endevant per la vostra col.laboracio !!
 

informació de zona

nom de la zonaBellvitge - Núvol de Bellvitge
lloc webwww.hospitaletwireless.org
proxy per defecteAgafar dels pares
servidor de gràfiques per defecteAgafar dels pares
informació global de la xarxa:
Servidors DNS
Servidors NTP
Zona OSPF
Fus horari(GMT+01:00) Gurb, France, Germany, Italy

informació de contacte

creat per: avcarrilet el 06/03/2011 - 12:42pm · actualitzat per: rogerpueyo el Dm, 03/11/2020 - 11:14

Nodes llistats a Núvol de Bellvitge

Zone nameOperatiuPlannedBuildingTestingInactiveTotal
bellvitge_net000000
000000
nom (nom curt)supernodeàreaestat
HWErmitaBellvitge1111HW-ErmitaBellvitgeWorking
BarBell_Net4Building
bxplVndfrnc4Planned
HW-ErmitaBellvitge162Ermita de Bellvitge 16Working
HW-BellvitgeNoVeïnat / Mare de Déu de Bellvitge / ErmitaPlanned
HW-europa151NoPlanned
HW-europa20NoPlanned
HW-Franca35NoBuilding
HW-Francia17NoPlanned
HW-Portugal30NoPlanned
HW-portugal37NoPlanned
HW-Prat11Noterrat prats 11Working
HW-RamblaMarinaNoTerrat en edifici de 17 plantes.Planned
HW-rbmarina368NoColegio MarinaInactive
SJD-Ermita11NoEnllaç Torrelles de Llobregat amb Bellvitge - Access TelventWorking